Vår spelplan består av ett antal byggnader, berg och självklart massa figurer. Vi kommer att lägga upp information och bilder på dem här.

Byggnader med mera är i huvudsak byggt genom 3d-utskrifter. Vi har ett antal inköpta byggnadsmodeller som vi har utgått från men har anpassat dem för att få variationer. Hela tiden kommer det till byggnader och vi har alltid något nytt när vi kommer till en spelkväll, vilket alla tycker är kul. Vi skall självklart bygga en järnväg men jakten på bra lok är inte lätt. Järnvägsstationen kommer vi också bygga när vi har loket, är onödigt innan fast vi har modellen.

Fler hus ger fler möjligheter och vi kan variera hur staden ser ut varje gång. Indianbyn kommer få fler delar. Bergsmansstugor och annat för mountain-folket som är grunden i Salamander skall ju få flera hus och även gruvsamhället. Staden växer självklart hela tiden. Den tidigare adobe-hus staden kommer troligen få sig en egen spelplan framöver, den funkar men är inte riktigt vad som vi planerar för Salamander.

Spelplanen fungerar på ett bord och vi brukar oftast spela på bord som är minst 1×2 meter. Det går med både större och mindre bord.

Vi kommer i framtiden både ha en sandfärgad duk och/eller ett 3D-landskap utskrivet i moduler med berg, gruvor, plan mark med mera.